Sparta

Historie

Iedereen die wel eens op een fiets heeft gezeten kent het merk Sparta. Voor het ontstaan van het merk Sparta gaan we terug naar het jaar 1917, dat betekent dus dat Sparta al 100 jaar bestaat. Een hele prestatie voor een oer-Hollands fietsmerk.

In 1998 bracht Sparta de eerste elektrische fiets op de markt. En sinds die introductie is Sparta het vaakst in de prijzen gevallen. De elektrische fietsen van Sparta worden regelmatig als beste getest door bijvoorbeeld de consumentenbond, de Telegraaf en Plus magazine.
Ook op talloze consumentenfora, bij consumententesten en gebruikersreviews worden de producten van Sparta vaak het hoogst gewaardeerd. Dat zijn stuk voor stuk echte kopers die op dezelfde dingen letten als jij.

Sparta fietsen zijn verkrijgbaar bij Kaandorp Fietsen met het vakmanschap van John erbij.

Aanbod

Alle modellen uit de Sparta collectie zijn beschikbaar via Kaandorp Fietsen. Natuurlijk kunt u ook online de modellen van Sparta bekijken en zoeken naar een specifiek model van Sparta op basis van de voor u belangrijke criteria. Heeft u online een aan uw wensen voldoende fiets gevonden dan zie ik u graag in de winkel voor een proefrit.

Via www.sparta.nl heeft u een actueel overzicht van de verkrijgbare modellen.