Loekie

Historie

In de afgelopen jaren is er natuurlijk het een en ander veranderd in de wereld van de kinderfiets. Techniek, frames en zithoudingen zijn natuurlijk belangrijk, maar ook styling en kleuren spelen tegenwoordig een grote rol. Kinderen weten zelf erg goed wat ze mooi vinden en wat niet. Door het grote aanbod kinderfietsen kan Loekie goed voldoen aan de wensen van je (klein)kind.

Uitstraling is één van de belangrijkste punten van een kinderfiets: alles moet kloppen. Loekie besteedt daarom extra veel aandacht aan de kleuren, stijl en algemene uitstraling van de kinderfietsen. Zo biedt Loekie bijvoorbeeld mooie, roze prinsessenfietsen, maar ook stoere meisjesfietsen. Ook jongens hebben genoeg keuze uit het diverse aanbod van Loekie. De fietsen van Loekie hebben namelijk als grootste inspiratiebron de kinderen zelf!

Aanbod

Loekie hecht bijzonder veel waarde aan het veilig kunnen fietsen door kinderen en heeft daar ook het volledige aanbod op afgestemd. De fietsen zijn stevig en laag waardoor een relatief eenvoudige opstap mogelijk is. Verlichting krijgt veel aandacht en dat kan ook niet anders als uw kinderen de straat op gaan met een Loekie kinderfiets. Wij willen allemaal dat onze kinderen goed zichtbaar zijn onder alle omstandigheden.

Laten ook zeker de juiste maat fiets meenemen in het selecteren van de juiste fiets voor uw kind. Via “Meer lezen over” op de site van Loekie, www.loekie.nl, kunt een indicatie krijgen over de juiste maat fiets voor uw kind.